Thailandsk kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i strimler.
Hak hvidløg. Riv skallen af citronen. Svits kyllingestrimlerne med hvidløg, citronskal og karry i olie. Tilsæt evt. lidt kokosmælk så krydderierne ikke brænder på. Skræl gulerødder og squash, flæk dem og skær dem i meget tynde skiver. Svits grøntsagerne med ca 1 min. Hæld resten af kokosmælken ved. Tilsæt tomatpure. Server med ris. |
|
Opskriften er vist 7422 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne