Saras mørke chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Sarask Indsendt : Red : |
|
|
Pisk margarine og sukker sammen, så det bliver let og luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt imellem. Bland mel, kakao og bagepulver, og sigt det i massen. Hak chokoladen groft, og vend det i dejen. Smør en lille bradepande (eller en anden passende form) og fyld dejen i. Bages ved 175 grader i en forvarm ovn. Tips: Lad være med at tage tid på kagen, men kig til den med jævne mellemrum, og stik i den med en gaffel, hvis den ser færdig ud. Bag endelig aldrig kager for meget, da de så bliver tørre og kedelige. Tips til pynt: Til almindelig hvid glasur, kan du drysse noget kokosmel over. Du kan også lave kakao-glasur, og pynte med peanut-M&M's. |
|
Opskriften er vist 9018 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Triste - 2016-05-01 19:48:05 Har altid været min ynglings opslags kogebog på nettet det her, men det er da sidste gang jeg bryder den igen ... Bliver bombet med Kia bil reklame, som er umulig og fjerne .... Sikke en skam .... Øv!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne