Sunde Oksekødsruller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Aleksander Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienser.
Lad farsen stå i skålen i køleskabet i 4-5 timer så den kan trække smag (kan undlades) Form derefter klumper af farsen til små "pølser" og steg ved først høj varme, skru så ned og lad dem stå til de er gennemstegt. Server med ovnbagte kartofler og ketchup. Tips: Kan også bruges som forret, da skal "rullerne" være meget små og serveres med ristet brød. |
|
Opskriften er vist 4076 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne