Turtle Burger
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Jonas Vinzent Nielsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Jonas Vinzent Nielsen |
|
Tag oksekødet og bank det sammen til nogle bøffer (en lille smule aflange). Flet så baconen rundt om bøfferne så der er plads til arme, ben, hale og hoved. Så tager man en pølse og skær den ene ende af, Så man ha ca. 1½ cm pølse. Skær så nogle riller i den ende, som der skåret af, så det kommer til at ligne fingre når den har fået en gang i ovnen. Gør det nogle gange indtil man kan samle noget der ligner en skildpadde. Gør det det antal bøffer man vil have.
Varm ovnen op på 150 grader varmluft og sæt de lækre skildpadder ind på en rist hvor man har en bageplade nedenunder som er dækket af sølvpapir. Når baconen er begyndt at se en smule brun ud, så sæt ovnen på på 200 grader, grill/varmluft til når Baconen ser crispy nok ud til ens egen smag. tag dem ud og lad dem lige køle i 2 minutter. Kom i en burgerbolle og spis! Tips: Det er bare mega lækkert |
|
Opskriften er vist 20735 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Johan - 2016-11-05 14:08:54 Ét ord: Wauw. Linda - 2014-10-10 13:21:30 Et mega hit hos knægten på 2 år :) og en smule mystisk for mormor :) Nicoline - 2011-11-15 14:42:22 Wow en god ide. Kan næsten ikke vente med at lave dem. :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne