Gratineret laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg laksen i et lille smurt ovnfast fad og dryp citronsaft over den.
Rør smørret sammen med brød, hakket løg og persille. Krydr med salt og peber. Smør blandingen på oversiden af fisken. Hæld fiskebouillon og hvidvinseddike ved og sæt fadet i en varm ovn. Først 10 min. ved 250 grader C. alm. ovn. Derefter 5 min ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 32799 gange,
og udskrevet 523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2010-01-24 16:38:40 Serveres med ris eller hvad kan i anbefale? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne