Svinekød i karry
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger på 1½ cm.
Drys halvdelen af karryen over. Pil og hak hvidløgene fint. Skræl æblet og riv det på den grove side af råkostjernet. Brun kødet i olie. Tilsæt hvidløg og lad dem svitse med. Drys resten af karryen over. Tilsæt det revne æble og lad det svitse lit med. Drys melet over og bland det godt med kødet, til det er helt opsuget. Tilsæt bouillon og salt. Læg låg på gryden og lad retten simre til kødet er mørt, ca. 1/2-3/4 time. |
|
Opskriften er vist 48768 gange,
og udskrevet 625 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2017-06-29 21:48:37 Super hurtig og let at lave. Brugte dog en del mere karry og mel end angivet. Havde 2 koteletter tilovers, som jeg skar ud. Nok til 2 voksne. Dejligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne