Sømandsbøf i fad
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn.
Skær kødet i meget tynde skiver og bank dem let med håndroden. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Brun kødskiverne hurtigt på en varm, tør pande. Smør et højt, ovnfast fad. Læg kartofler og kød i lag. (Begynd og slut med kartofler.) Drys salt og peber mellem lagene. Drys timian over det øverste lag. Hæld øl og bouillon over. Dæk fadet med låg eller alufolie. Sæt fadet på ovnristen mist i ovnen på 175 grader C. alm. ovn i 1-1½ time. Tilsæt lidt mere væske, hvis retten virker tør under stegningen. Fjern låg/alufolie de sidste 15 minutter af stegetiden. Drys med persille. |
|
Opskriften er vist 8234 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer DK - 2017-11-30 10:12:02 Denne opskrift er da helt gal... Man bruger en mørk øl med høj alkoholprocent... Og man burger normalt slet ikke kartofler i, derimod bruger man revne gulerødder i ca samme mængde som kød (3-400g). Yderligere anbefales ca 300g rodfruger. Samt ca 100g rød peberfrugt i store tern. Samt ca 500g friske tomater i store tern. anonym - 2017-11-12 02:50:14 Jeg tror dét vil smage godt med løg i. Plet - 2013-04-14 01:31:03 Kan man fryse en ret hvor der er blandet kogte kartofler i? Man kan jo ikke fryse hverken kogte eller rå kartofler, som de er. Jeg ved godt man kan købe frossen biksemad, men troede de måske var behandlet et eller andet. Er der så nogen der ved om man kan fryse alle retter hvor der er blandet kogte kartofler i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne