Juliennesuppe 02
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Riv gulerod, selleri og kartoffel på den grove side af råkosthjernet eller skær dem i meget tynde strimler.
Snit porren i tynde ringe. Smelt smørret i en gryde. Svits alle grøntsagerne til de er let gyldne. Hæld suppen i gryden. Kog suppen under låg i 15-20 minutter. Smag til med salt og peber. Server persille i en skål eller drys den over suppen inden servering. |
|
Opskriften er vist 7290 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne