Ristede små kartofler 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Kog og pil kartoflerne.
Varm smør og olie på en pande. Vend kartoflerne heri så de bliver gyldne på alle sider. Drys med salt og peber under stegningen. Drys hakket persille over ved servering. |
|
Opskriften er vist 4867 gange,
og udskrevet 86 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne