Glaseret laks på sauterede ris

Glaseret laks på sauterede ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
2 laksefileter á ca. 180 g
2 tsk.brun farin
1 tsk.dijonsennep
100 g.ris
1 renset porre i ringe
1 renset gulerod i tern
100 g.renset knoldselleri i tern
25 gramsmør
1 dl.tør hvidvin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Sennep og farin røres sammen og smøres på laksefileterne. Disse stilles i forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 20 minutter. Risene koges som anvist på pakken. Grøntsagerne sauteres i 25 gram smør og der tilsættes hvidvin. De kogte ris vendes i og der smages til.





karakterer:
Opskriften er vist 14960 gange,
og udskrevet 579 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-15 11:07:09
Risene smager pragfuldt. Så det er en rigtig lækker opskrift.