Glaseret laks på sauterede ris
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Sennep og farin røres sammen og smøres på laksefileterne. Disse stilles i forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 20 minutter. Risene koges som anvist på pakken. Grøntsagerne sauteres i 25 gram smør og der tilsættes hvidvin. De kogte ris vendes i og der smages til.
|
|
Opskriften er vist 14960 gange,
og udskrevet 579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Else Marie - 2008-03-15 11:07:09 Risene smager pragfuldt. Så det er en rigtig lækker opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne