Portvinssauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : mor Indsendt : |
|
|
Hæld portvin på panden og kog halvt ind. Tilsæt bouillon og piskefløde og kog igennem til saucen jævner let.
|
|
Opskriften er vist 26965 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Rene - 2020-01-23 16:01:26 Hvilken type portvin er bedst at bruge? Tawny, lbv, vintage osv |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne