Luftig rabarber-kage

Luftig rabarber-kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Lille bradp

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sarask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
3 dl.sukker
3 dl.hvedemel
8-15 rabarber
 lidtsmør
 lidtkokosmel
 
Opskrift:
Hak rabarberne i stykker ca. 1 cm. lange, drys 5 tsk. sukker over, og lad det trække i et par timer.
Pisk æg og sukker tykt og skummende.
Sigt melet i, og rør godt rundt.
Vend herefter forsigtigt rabarberne i.
Kom dejen i en smurt form, og drys et lille lag kokosmel over kagen, men det skal dog dække helt.
Tag en pakke smør, og skær med en osteskærer nogle helt tynde flager af smør, og læg dem i klatter over kagen.
Bages i ca. et kvarter i en 200 grader varm ovn.

Tips:

Dette er såkaldt sukkerbrød, dvs. en kage uden fedtstof i dejen. Det bruges oftest som lagkagebund, og er meget sødt og luftigt, så derfor kan jeg anbefale at putte godt med rabarber eller evt. andet frugt i. Kan let serveres med is eller cremefraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 6263 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-05-26 13:34:11
30minutter senere er kagen stadig i ovnen .. den har bare ikke sat sig overhovedet helt rå indvendig