Luftig rabarber-kage
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : Sarask Indsendt : Red : |
|
|
Hak rabarberne i stykker ca. 1 cm. lange, drys 5 tsk. sukker over, og lad det trække i et par timer.
Pisk æg og sukker tykt og skummende. Sigt melet i, og rør godt rundt. Vend herefter forsigtigt rabarberne i. Kom dejen i en smurt form, og drys et lille lag kokosmel over kagen, men det skal dog dække helt. Tag en pakke smør, og skær med en osteskærer nogle helt tynde flager af smør, og læg dem i klatter over kagen. Bages i ca. et kvarter i en 200 grader varm ovn. Tips: Dette er såkaldt sukkerbrød, dvs. en kage uden fedtstof i dejen. Det bruges oftest som lagkagebund, og er meget sødt og luftigt, så derfor kan jeg anbefale at putte godt med rabarber eller evt. andet frugt i. Kan let serveres med is eller cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 6263 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2018-05-26 13:34:11 30minutter senere er kagen stadig i ovnen .. den har bare ikke sat sig overhovedet helt rå indvendig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne