Jord skoke chips
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : runecoolpop Indsendt : Red : |
|
|
du starter med at hælde olivenolie op i gryden og vent til det koger hæld kun lid af gangen i ps: husk at skær dem i tynde skiver tag dem op nå de er ved at blive brune og put salt på chipsne og lad dem tørre
Tips: lad dem køle lidt |
|
Opskriften er vist 3230 gange,
og udskrevet 56 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne