Citronlaks 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Skær laksefileten i ca. 4 cm brede stykker (ca. 100 g pr. stk.). Skær hvert stykke midt igennem på langs, uden at skære igennem skindet. Bøj de 2 tynde skiver til hver side, holdt sammen af skindet i midten. Læg lakseskiverne på en smurt bradepande. Pensl med smeltet smør og drys citronpeber og salt over. Steg laksen i 10 min. ved 200 grader C.
Smør: Rør smørret sammen med resten af ingredienserne og lad det stå koldt i mindst to timer Tilbehør: Aspargeskartofler og sukkerærter. |
|
Opskriften er vist 20374 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne