Kyllingbrystfilet med bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : cj Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland ost, hvidløg, paprika og salt og peber sammen og lad det trække i køleskabet 30 min.
læg fileterne ud på et spækbræt og skær en dyb ridse i kødet uden at skære igennem. fordel osteblandingen i ridsen i kødet og pak kødet ind med bacon til det er helt dækket af bacon (der går ca en halv pakke bacon i skiver til 1 kyllingebrystfilet). kom fileterne i et ildfast fad med bagepapir og kom dem i ovnen på 200 grader i 45 min. server evt med en blandet salat med evt rucolasalat, grønne asparges, agurk, tomat og peberfrugter med en hjemmelavet dressing af creme fraiche på 9 % med forskellige krydderier som all around og bøfkrydderi som trækker i køleskabet ca 30 min- 1 time. |
|
Opskriften er vist 45297 gange,
og udskrevet 1011 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne