Kyllingbrystfilet med bacon

Kyllingbrystfilet med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : cj

Indsendt :     
Kyllingbrystfilet med bacon, billede 4 Kyllingbrystfilet med bacon, billede 1 Kyllingbrystfilet med bacon, billede 2 Kyllingbrystfilet med bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
300 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
1 pk. Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Opskrift:
Bland ost, hvidløg, paprika og salt og peber sammen og lad det trække i køleskabet 30 min.

læg fileterne ud på et spækbræt og skær en dyb ridse i kødet uden at skære igennem. fordel osteblandingen i ridsen i kødet og pak kødet ind med bacon til det er helt dækket af bacon (der går ca en halv pakke bacon i skiver til 1 kyllingebrystfilet).

kom fileterne i et ildfast fad med bagepapir og kom dem i ovnen på 200 grader i 45 min.

server evt med en blandet salat med evt rucolasalat, grønne asparges, agurk, tomat og peberfrugter med en hjemmelavet dressing af creme fraiche på 9 % med forskellige krydderier som all around og bøfkrydderi som trækker i køleskabet ca 30 min- 1 time.





karakterer:
Opskriften er vist 45296 gange,
og udskrevet 1011 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6168 (1468 kcal)
KJ pr. Pers. 1542 (367 kcal)
Vægt ialt 900 gram
Vægt pr. Pers. 225 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 685 KJ (163 kcal)
Protein 21.3 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 0.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu