Små laksekugler med citronsmørsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Tør kartoflerne og purér dem. Varm 25 g smør og svits løgene. Kom laksen i gryden, tilsæt vin og ½ dl vand, lidt salt og peber og lad den mørne ca. 5 minutter, til den føles fast. Køl laksen af. Kog laksevæden ind til omkring 1 spsk. Kom den i en skål sammen med laksen, persille og kartofler og bland det godt med en ske.
Tril blandingen til 24 små kugler med hænderne. Pudr kuglerne med lidt mel, vend dem i æg og dernæst i rasp. Varm olien til 180 grader. Steg laksekuglerne i 4-5 minutter. Citronsauce: Bring hønsebouillonen i kog. Pisk citronsaften og resten af smørret i og smag til med salt og peber. Server den til fisken. |
|
Opskriften er vist 7496 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne