Lammeculotte Provencale med Haricots-verts
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Culotten pudses fri for hinder og sener.
Hvidløgene knuses og culotten gnides godt ind.
Krydres med rosmarin, salt og peber.
Stegen lægges i bradepanden. Porrer, gulerødder, knoldselleri og skalotteløg skæres i tern og lægges i bradepanden sammen med culotten. Steges ved 175 grader C. i ca. 3/4 - 1 time. Pakkes derefter i stanniol og hviler i ca. 30 min. Grøntsager og sky fra bradepanden hældes op i en gryde. koges op og skummes. Skyen koges ind til den er reduceret til ca. 2 1/2 dl. Smages til med salt og peber. Grøntsagerne sies fra og skyen hældes i en sauceskål. Serveres med skysauce og små kartofler kogt med skræl. Evt. også med kogte haricots verts, der er svitset sammen med 1 fed hakket hvidløg i 1 min. i gyldenbrunt margarine. Pyntes med lidt tomat skåret i tynde strimler. |
|
Opskriften er vist 24642 gange,
og udskrevet 834 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-10 15:53:39 uspiselig p.g.a. al al for lang stegetid Susanne - 2007-02-07 08:19:17 ...øhh, hvor kommer skyen fra |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne