Kakaosmåkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienser æltes sammen og rulles til en pølse.
Skær pølsen i skiver og læg dem på en bagerist med bagepapir under. Bages i 8-10 minutter på 220 grader C. alm. ovn. Lad dem afkøle på bageristen. |
|
Opskriften er vist 35719 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Udemærkede coockies når det skal gå hurtigt - 2017-12-15 12:27:00 Jeg har prøvet bedre, men de smager fint og er hurtige og nemme at lave Sofi elsker kage - 2017-03-22 18:01:16 Lækkert jeg elsker disse småkager dem skal jeg lave lidt oftere så min familie kan smage dem😋🍪 Linda - 2016-02-21 23:26:20 Hvis man vil have ekstra smag i småkagerne, så brug i stedet 1,5-2 spsk kakao og 1,5-2 spsk vaniljesukker, samt 1 tsk stødt kanel og 1/4 tsk salt. Anja Rønnau - 2016-01-20 09:21:23 Sprød og ret intens småkage. Jeg var ikke nærig med kakaoen ( lille top på hver tsk-fuld) og derudover tilsatte jeg en knsp salt for at intensivere kakao smagen. Synes at de blev virkelig gode og lækre. En god basis småkage... Betina von Wildenradt - 2013-09-07 12:00:41 Ved ikke om man evt. kunne tilsætte lidt kokus eller hakkede nødder. Som de er her smager de mildest talt af ingenting HeySoulSister - 2012-11-28 16:25:10 Overdrevet lækre, specielt hvis man hakker lidt mærk chokolade, og kommer i xD |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne