Smørhorn (16 styk)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæret ud i lunken vand.
Smuldr smørret i melet i en anden skål og tælset det sammen med sukker og salt. Ælt dejen igennem til den er blank og smidig, og sæt den til hævning i 30 minutter. Slå dejen ned og del den i to stykker. Rul hvert dejstykke ud til en rund plade på et meldrysset bord. Del hver plade i 8 trekanter. Rør fyldet sammen. Læg lidt fyld på hver trekant og del dem sammen fra den brede ende. Form dem til horn og læg dem på en plade med bagepapir. Tænd ovnen på 225 grader C. alm. ovn. Lad hornene efterhæve i 15 minutter. Pensl med æg og bag hornene midt i ovnen i 10-15 minutter. Variationer: 1. Brug nødder i stedet for mandler. 2. Erstat fyldet med 100 g marcipan rørt med 20 g smør. 3. Læg en terning chokolade på hver trekant som fyld. |
|
Opskriften er vist 3288 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne