Vandbakkelser
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Bring smør og vand i kog i en gryde. Tilsæt melet på en gang og rør godt, til dejen er blank og slipper ske og gryde. Tag dejen af varmen. Lad dejen afkøle lidt. Pisk æggene let sammen et ad gangen og pisk dem i dejen lidt efter lidt. Pisk godt mellem hvert æg. Dejen skal være så fast, at den ikke flyder ud, når den sættes på papir. Sæt dejen på bagepapir på bagepladen med to spiseskeer med god afstand, da kagerne hæver meget under bagningen. Bag kagerne i 20-30 minutter på en af de midterste ribber i ovnen. Se ikke til kagerne de første 15 minutter. Tag en vandbakkelse ud og se, om den falder sammen. Sker dette forlænges bagetiden. Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de kommer ud af ovnen, så bliver de ikke bløde. |
|
Opskriften er vist 5725 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne