Jordbærmousse 06
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skyl jordbærrene, dup dem tørre og fjern stilkene.
Hak dem ganske fint, evt. i en foodprocessor. Rør først hyldeblomstsaft i og derefter yoghurt. Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i jordbærblandingen til en jævn mousse. Sæt det i køleskabet i 1-2 timer. |
|
Opskriften er vist 7037 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne