Grøntsagspostej

Grøntsagspostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.jordskokker (eller selleri hvis man foretrækker det)
1 gulerod (100 g)
1 kartoffel (100 g)
1 pastinak eller persillerod (200 g)
1 syrligt æble (150 g)
 Olie til stegning
1 dl.bulgur
1 dl.mælk
2 æg
1 spsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Riv jordskokker, guldrod, kartoffel, pastinak og æble groft.
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Svits grøntsagerne i olie.
Rør bulgur og mælk i og kog igennem et par minutter.
Afkøl det lidt.
Rør æggene i et ad gangen.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Hæld det i en form foret med bagepapir.

Stil formen i ovnen på en af de midterste ribber i ca 40 minutter.

Serveres som tilbehør til røget kød, fisk eller frikadeller, eller som frokostret.





karakterer:
Opskriften er vist 12565 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu