Risret med kylling og chili
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Krydr kødet med salt og peber og brun det i en gryde.
Tag kødet op og brun nu hvidløg, chili og peberfrugt. Tilsæt kødet og hæld vandet ved. Lad retten simre under låg i 12 minutter og tilsæt ris. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 15488 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2013-08-03 20:14:01 Har lige lavet den, smagte rigtig godt! Kan være liiiiidt stærk, så muligvis er 1 chili nok. Billig, nem og dejlig hverdagsret :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne