Risret med kylling og chili

Risret med kylling og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.kyllingeinderfilet
1 fedhvidløg
2 friske chili
2 peberfrugter
 Ris
2.5 dl.hønsebouillon eller vand
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Krydr kødet med salt og peber og brun det i en gryde.
Tag kødet op og brun nu hvidløg, chili og peberfrugt.
Tilsæt kødet og hæld vandet ved.
Lad retten simre under låg i 12 minutter og tilsæt ris.
Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 15525 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-03 20:14:01
Har lige lavet den, smagte rigtig godt! Kan være liiiiidt stærk, så muligvis er 1 chili nok. Billig, nem og dejlig hverdagsret :-)