Kakaomuffins (stor portion)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Smelt smørret.
Pisk æg og sukker til det bliver lyst og luftigt og tilsæt kakaomælk. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i. Tilsæt det smeltede smør. Vend chokolade og valnødder i. Bag i ca en halv time på 175 grader C. alm. ovn. Glasur: Flormelis og kakaomælk. Tips: Der er dej nok til at fylde to bradepander med muffins i denne opskrift. |
|
Opskriften er vist 5129 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bager - 2011-11-21 20:50:00 Der skal mere kakaomælk i, ellers smager de slet ikke af kakao...:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne