Æggekage med kartofler og tomatsalat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Nej Indsendt af : Comet9xr Indsendt : Red : |
|
|
Æggekage:
*Tænd ovnen på 200º. *Svits løg og karry i halvdelen af olien. *Kom squash, peberfrugt og kartofler i tern på panden og svits et par minutter. *Tilsæt vand og læg et låg på panden. *Kog til vandet er fordampet og kartoflerne er møre. *Rør æg og mælk sammen med salt, peber og bagepulver. *Kom resten af olien i og hæld æggemassen over grøntsagerne. *Stil panden i ovnen og bag æggekagen færdig ca. 15 minutter. *Klip purløg over æggekagen. *Server med groft brød og tomatsalat. Tomatsalat: *Skær tomaterne i skiver og hak løget fint. *Bland dressingen og hæld den over tomaterne. Lad salaten trække i køleskab. Tips: Energifordeling: Protein: 15,2% Fedt: 29,0% Kulhydrat: 55,8% |
|
Opskriften er vist 8752 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne