Æggekage med kartofler og tomatsalat

Æggekage med kartofler og tomatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Comet9xr

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Æggekage:
1 stort hakket løg
1 tsk.olie
0.5 tsk.karry
1 squash i tern
2 peberfrugter i tern
300 g.kartofler i tern
 dl.vand
4 æg
1 tsk.bagepulver
1 dl.minimælk
 salt
 peber
 purløg
 
 Tomatsalat:
6 tomater
1 forårsløg
2 tsk.olie
2 spsk.eddike
 sennep
 groft brød
 
Opskrift:
Æggekage:
*Tænd ovnen på 200º.
*Svits løg og karry i halvdelen af olien.
*Kom squash, peberfrugt og kartofler i tern på panden og svits et par minutter.
*Tilsæt vand og læg et låg på panden. *Kog til vandet er fordampet og kartoflerne er møre.
*Rør æg og mælk sammen med salt, peber og bagepulver.
*Kom resten af olien i og hæld æggemassen over grøntsagerne.
*Stil panden i ovnen og bag æggekagen færdig ca. 15 minutter.
*Klip purløg over æggekagen.
*Server med groft brød og tomatsalat.

Tomatsalat:
*Skær tomaterne i skiver og hak løget fint.
*Bland dressingen og hæld den over tomaterne. Lad salaten trække i køleskab.

Tips:

Energifordeling: Protein: 15,2% Fedt: 29,0% Kulhydrat: 55,8%





karakterer:
Opskriften er vist 8759 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu