Hindbær fromage

Hindbær fromage , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Stine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 Husblas, blade
5 dl.vand
200 g.hindbær
5 dl.fløde
½ Vaniljestang
50 g.flormelis
 
Opskrift:
Man ligger husblasen i blød i ½ time, men man rører flormelis hindbær og vanilie i (vaniliestangen flækkes og kornene trækkes ud).
Det skal op og koge til 70 grader. Så tages det af varmen og husblasen smeltes med. Fløden skal piskes let. Så hælder man 1 tredije del af flødeskummet op i hindbær masen (som er hældt over i en ny kold skål.

Derefter hældes den nye hindbærmasse over i reten af flødeskummen og vendes forsigtigt. Derefter skal det i køleskab i 4-5 timer, eller i fryser (hvor det tages op i køleskabet en time inden brug) Også kan man pynte den.

God fornøjelse

Tips:

Det kan anbefales i en lagkage der skal i fryseren og køleskab og springform inden brug.





karakterer:
Opskriften er vist 16339 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu