Hindbær fromage
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Stine Indsendt : Red : |
|
|
Man ligger husblasen i blød i ½ time, men man rører flormelis hindbær og vanilie i (vaniliestangen flækkes og kornene trækkes ud).
Det skal op og koge til 70 grader. Så tages det af varmen og husblasen smeltes med. Fløden skal piskes let. Så hælder man 1 tredije del af flødeskummet op i hindbær masen (som er hældt over i en ny kold skål. Derefter hældes den nye hindbærmasse over i reten af flødeskummen og vendes forsigtigt. Derefter skal det i køleskab i 4-5 timer, eller i fryser (hvor det tages op i køleskabet en time inden brug) Også kan man pynte den. God fornøjelse Tips: Det kan anbefales i en lagkage der skal i fryseren og køleskab og springform inden brug. |
|
Opskriften er vist 16339 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne