Pastinaksuppe 02
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skær pastinakkerne i terninger.
Skær porren i tynde ringe. Svits grøntsagerne i olie i en gryde, uden at de bliver brune. Tilsæt hvidvin og lad det koge lidt ind. Hæld bouillon ved, læg låg på og lad suppen simre i 30 minutter. (Grøntsagerne skal være meget møre.) Tilsæt fløde, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 3991 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne