Ostesovs 02
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret.
Rør mel i. Pisk mælk og bouillon i lidt ad gangen. Smag til med salt og peber. Lad sovsen koge op uden låg. Tilsæt osten og lad den smelte i sovsen. |
|
Opskriften er vist 9031 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-09-13 17:41:32 Skal der virkelig så meget bouilon i? anonym - 2011-11-04 10:47:56 Rigtig god og nem opskrift! mmh! Anika - 2011-09-13 15:26:21 Super god sovs! Nem at lave og det hele super;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne