Laksemousse med røgede lakseruller

Laksemousse med røgede lakseruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : LakseFisk - Kogt laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kogt laks uden ben
5 Husblas, blade
150 g.røget laks
2 dl.fiskebouillon
2 dl.halvtør hvidvin
1 dl.piskefløde
3 spsk.klippet dild
2 spsk.citronsaft
 
 Endvidere:
6 pæne skiver røget laks
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg husblasen i koldt vand 5 minutter. Smelt den over vandbad og lad den svale. Skær den kogte laks samt de 150 g røget i små stykker. Kom dem i en blender sammen med fiskesuppen. Blend det sammen. Kom blandingen i en skål og rør vin, fløde og dild i. Hæld husblasen i laksemassen, mens der røres og smag til med citronsaft, salt og peber. Kom moussen i skåle og læg en rulle røget laks ved hver. Spises med riset brød.





karakterer:
Opskriften er vist 24137 gange,
og udskrevet 648 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu