Laksemousse med røgede lakseruller
Hovedingrediens : LakseFisk - Kogt laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i koldt vand 5 minutter. Smelt den over vandbad og lad den svale. Skær den kogte laks samt de 150 g røget i små stykker. Kom dem i en blender sammen med fiskesuppen. Blend det sammen. Kom blandingen i en skål og rør vin, fløde og dild i. Hæld husblasen i laksemassen, mens der røres og smag til med citronsaft, salt og peber. Kom moussen i skåle og læg en rulle røget laks ved hver. Spises med riset brød.
|
|
Opskriften er vist 24137 gange,
og udskrevet 648 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne