Tyndstegsfilet
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Gnid stegen med salt.
Stik et par fed hvidløg i stegen.
Læg stegen på en ovnrist over en bradepande med fedtet opad.
Steg stegen i ovnen på 225 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. Dæmp varmen til 160 grader C. alm. ovn og steg videre i ca. en halv time til tre kvarter, så stegen er rød. Får stegen 2 timer er den rosa indeni. |
|
|
Opskriften er vist 7995 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne