Appelsinkage 05
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Sigt mel og bagepulver sammen og rør det i æggesnapsen sammen med fedtstof og appelsinjuice. Hæld dejen i en smurt form og bag kagen midt i en 175 grader C. alm. ovn i ca 45 minutter. Lad kagen køle af, inden den stryges med glasur. Pynt evt. med reven appelsinskal. |
|
Opskriften er vist 13605 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer KielWest - 2012-12-30 08:40:29 Hvorfor bruge appelsin juice, frem for friske appelsiner? Jeg har en ligende opskrift på en citronkage, hvor det smager bedre med friske citroner. Glasuren skal også have frisk appelsinsaft. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne