Laksefarserede artiskokblade med estragoncreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Skær stilken af artiskokken og bind en citronskive på snittet. Kog arstikokkerne 45 minutter i saltet vand og lad dem køle af i kogevandet. Pil bladene af artiskokken, kasser de yderste blade uden kød. Gem ca. 50 blade. Blend laksekødet med æg, derefter fløde og smag til.
Kom farsen i sprøjtepose og sprøjt en roset på hvert blad og bag dem ca. 2 minutter i ovnen ved 180 grader. Sauter løget i smør. Dernæst tilsættes fiskefond, vermouth og estragonblade. Kog saucen ned og tilsæt sherry. Tilsæt creme fraiche. Hak artiskokbundene groft og tilsæt hakket peberfrugt og rejer til saucen. Fordel saucen og læg artiskokbladene rundt i en ring. Læg artiskokragouten i midten og server. |
|
Opskriften er vist 7861 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne