Jordbærkage 07
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skyl jordbærrene, dup dem tørre og fjern stilkene.
Beklæd en bageform med bagepapir. Ælt mel, smør og sukker sammen til fine brødkrummer. Tag 5 store spsk fra til topping og bland det med kanel og sukker. Sæt blandingen til side til senere. Bland bagepulveret grundigt i brødkrummeblandingen, som derefter hurtigt vendes med sammenpiskede æg. Vend nu 3/4 af jordbærrene i dejen. Kom dejen i formen i et jævnt lag. Fordel resten af jordbærrene på toppen og læg til slut toppingblandingen på. Bag kagen midt i en 180 grader C. alm. ovn i ca en time. |
|
Opskriften er vist 11623 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne