Kylling i kokokmælk med mango og ananas
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen skøres i tern som brunes godt af i smør i en gryde.
Tilsæt kokokmælk og lad det koge op. Mango og ananas skæres i tern tilsættes og koges op, smages til med krydderier. Server med ris. |
|
Opskriften er vist 27229 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-09 17:43:39 smager rigtig godt hvis man tilføjer løg og skifter mango ud med honningmelon (og spiser melonen som tilbehør og ikke varmer den). Per - 2012-11-09 13:04:15 Hvis mangoen er knapt moden, så kan den koge med et par minutter inden ananasen tilsættes. Maibritt - 2011-06-02 09:15:34 Lyder lækker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne