Sushi ris (hele familiens favorit)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Alley Indsendt : Red : |
|
|
Skyl risene grundigt til vandet er helt klart/gennemsigtig
Put de skyllede ris i riskogeren sammen med vandet. De færdig kogte ris hældes over i et fad. Hæld eddike, salt og sukker i en gryde og kog til sukker og salt er smeltet Hæld eddike blandingen over risene i en tynd stråle. Skær i risene med træ spatlen - så det bliver blandet godt og risene bliver kølet ned. Put de afkølede ris over i en skål Fugt et viske stykke og svøb det rundt om risene Risene er klar til brug efter nogle timer (kan sagtens holde sig til dagen efter men så skal de opbevares på køl med viskestykket rundt om) Tips: Jeg har prøvet at koge risene i en gryde og i en riskoger, jeg foretrækker riskogeren. Det giver ca. 30 stk sushi af den potion - det kommer helt an på hvordan de laves. |
|
Opskriften er vist 7254 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne