Koteletter med sur-sød sovs
Indsendt : |
|
|
Varm olien i en dyb pande eller gryde, og svits hurtigt de strimlede grønsager heri.
Tilsæt 1 dl. bouillon og lad grønsagerne snurre 3-4 minutter.
Tilsæt ananasstykker og saft, sojasauce og eddike.
Jævn let med majsstivelse, og smag til med salt og peber og evt. en smule sukker eller honning.
Sovsen kan også tilsættes et fed knust hvidløg.
Krydr koteletterne med salt og peber, de skal helst være håndskårne og veje 150 g. stykket. Steg koteletterne 3-4 minutter på hver side, og server dem med den sur-søde sovs og løse ris. |
|
|
Opskriften er vist 4470 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne