Laks med hollandaisesovs
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Laks:
Drys laksen indvendigt med salt og kom citronbåde og dild ved. Smør et ovnfast fad eller en bradepande og læg laksen heri. Hæld lidt fiskebouillon ved. Kom smørklatter på fisken og dæk fad eller bradepande med folie. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 minutter afhængigt af laksens tykkelse. Hollandaisesovs: Sovse kan laves i god, en husk når den skal vares at gøre det ovevandbad, ellers er der risiko or a sovsen skiller. Skær smørret i små stykker og kom det i en tykbundet gryde, (helst rustfri da aluminium misfarver sovsen) Sammen med æggeblommer og fiskebouillon. Varm det langsomt, mens det piskes. Tag gryden fra varmen, når sovsen tykner, og smag til med citronsaft, salt og peber. Hvis sovsen er for tyk kan der tilsættes mere fiskebouillon. Sovsen kan tilsættes lidt finthakket dild og/eller purløg. Server laksen garneret med citronbåde og dild. Hollandaisesovs og kogte aspargeskartofler serveres til. |
|
Opskriften er vist 5801 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne