Rødbedecarpaccio med røgeost og trøffel
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødbederne skrælles og skærs supertynd ½mm, det gøres nemmest på et mandolinjern er nærmest umulig med en kniv.
Krydres med salt og peber, vendes med olivenolie trækker 10 minutter og lægges i en sigte og drypper af. Rødbedeskiverne liggers på en tallerken så de ligger lidt ind over hinanden Små æg formes af rygeosten med en lille ske som lægges på rødbederne Trøffel rives over og der pyntes med dild. Kan trøffel ikke skaffes så kan der evt. bruges trøffelolie i stedet for olivenolie |
|
Opskriften er vist 2615 gange,
og udskrevet 26 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne