Den ultimative hotdog
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Nej Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Kog sennepsfrøene i vandet 2 min. Tilsæt eddike, sukker og salt og kog op.
Tag gryden fra varmen, vend agurkerne i lagen og læg låg på. Rør indimellem i agurkerne og lav de øvrige ingredienser til hotdogsene klars, mens agurkerne trækker. Pil løgene og skær hvert løg i 8 både. Steg løgene ved middelhøj varme i olien på en pande. Temperaturen på panden skal hele tiden være så tilpas lav, at løgene kan stå og simre og blive møre, uden at blive brændte. Rør ofte i dem og krydr med salt og peber. Læg pølserne ned mellem løgene og steg dem ved svag varme, til de er helt gennemvarmede og let-brunede på begge sider. Varm flutene i ovnen. Halvér dem og flæk dem. Smør dem på indersiden med sennep. Læg 2 salatblade i hver. Læg en pølse i hvert brød. Tag agurkerne op af lagen og læg dem på den ene side af hotdoggen. Fordel løgene på den ene side. Dryp ketchup over hver hotdog. |
|
Opskriften er vist 9534 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbet - 2011-10-22 20:24:18 Den ultimative "hotdog": lange stænger af marineret grillet kalkun, hjemmelavet tomatsalsa, agurksalat som i denne opskrift, hjemmebagt groft hotdogbrød, rå rødløg og skvalderkålsskud...Det ser klassisk ud, og smager langt bedre! Brug endelig tid på din hotdog...også den med pølser kan forbedres. kathrine - 2011-10-18 16:56:11 hvem gøre dog så meget ud af en hotdogs??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne