Kartoffelsalat med kylling og urtedressing
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Nej Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Skrub kartoflerne og kog dem i 12-15 min. til de er møre. Afkøl kartoflerne.
Pensl kyllingebrysterne med lidt olie og grill dem på en grillepande, til kødet er gennemstegt. Drys med salt. Skær agurken i små tern og tomaterne i både. Skær radiser i skiver. Hak krydderurterne, vend med creme fraiche og sennep og smag til med salt og peber. Vend kartoflerne med urtedressing og dernæst agurk og tomater. Skær kyllingebryster i skiver. Anret kartoffelsalaten på et fad og top med radiser og kylling. Krydr med peber og drys med klippet purløg. |
|
Opskriften er vist 5951 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne