Kylling med mandler
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingebrystet i små stykker og mariner det i 2 spsk. sojasauce en times tid.
Skold og smut mandlerne.
Rens grønsagerne, hak løgene og skær porrer, gulerødder og forårsløg i skiver/ringe.
Skær chili i små stykker.
Varm olien og rist mandlerne heri. Tag dem af panden. Steg derefter kyllingestykkerne ca. 3 minutter i olien. Tilsæt løg, porrer og gulerødder og lad dem stege med et par minutter. Tilsæt forårsløg og chili, pas på de er stærke, så tilsæt dem med forsigtighed. Tag panden fra varmen, krydr med salt og peber og tilsæt den resterende soja. Anret retten på et varmt fad, drys mandlerne over og giv løse ris til. |
|
Opskriften er vist 3880 gange,
og udskrevet 74 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne