Laksemousse med nødder
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Damp laksefileten i hvidvin, vand, dild og laurbærblad. Den skal kun lige være gennemkogt. Tag laksen op af gryden. Si lagen og gem den. Køl laksen af. Skær lidt af den røgede laks i strimler og læg dem i bunden af en springform. Hak hurtigt resten af den røgede laks samt den dampede laks i foodprocessor sammen med kogelagen.
Udblød husblasen og smelt den i vandbad. Kom husblasen i laksefarsen. Pisk fløden stiv og vend den i. Kom farsen i formen og glat den til. Kom lidt hakkede pistacienødder øverst og dæk farsen til. Lad den stå køligt til næste dag. Vend moussen ud på et fad og pynt med grønne asparges. |
|
Opskriften er vist 18290 gange,
og udskrevet 552 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne