Grøn pastasalat med tun og æg
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Nej Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Knæk den nederste træede ende af asparges (der hvor de knækker naturligt) og skær asparges i ca. 3 cm snitter.
Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste 2 min. koges ærter og asparges med. Afdryp, hæld koldt vand over, afdryp igen of afkøl. Kog æggene i ca. 10 min. til de er hårdkogte. Pil æggene og afkøl før de skæres i kvarte. Skyl salaten og slyng den godt. Del salaten i mindre stykker. Anret pasta med ærter, asparges, salat, æg og tun og pynt med karse. Rør ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten. Tips: hvis du vil være sikker på, at børnene kan spise med, så servér dressingen ved siden af. |
|
Opskriften er vist 12401 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne