Forårssalat med rejer og mormordressing
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Nej Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Kog perlebyg i bouillon som angivet på emballagen. Kassér kogevandet, afdryp og afkøl.
Rist rugbrødet og skær evt. i stænger. Skyl spinat og feldsalat og slyng den tør. Skær agurken i skiver. Halvér avocadoerne, fjern sten og skræl og dryp citronsaft over avocadoerne. Skær avocadoerne i skiver. Anret spinat og salat på et fad med perlebyg, agurk, radiser, avocado og rejer. Rør en dressing af fløde, citronsaft og sukker og dryp over salaten. Krydr med salt og peber og drys med croutoner. Tips: de spæde salatblade kan erstattes med fintsnittet spidskål. |
|
Opskriften er vist 12684 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne