Koldskål med tykmælk og æg god

Koldskål med tykmælk og æg god, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Jonasmi

Indsendt :      Red :
Koldskål med tykmælk og æg god, billede 4 Koldskål med tykmælk og æg god, billede 1 Koldskål med tykmælk og æg god, billede 2 Koldskål med tykmælk og æg god, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
135 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
10 dl. Tykmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
Opskrift:
Pisk æggeblommerne og sukkeret godt sammen.

Tilsæt herefter kærnemælk og tykmælk og pisk det hele godt.

Kom vanillesukkeret i og smag til med citronsaft.

Tips:

Smager godt med blendede jordbær.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koldskål med tykmælk og æg

karakterer:
Opskriften er vist 52541 gange,
og udskrevet 602 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6795 (1617 kcal)
KJ pr. Pers. 1698 (404 kcal)
Vægt ialt 1751 gram
Vægt pr. Pers. 437 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 388 KJ (92 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-02 14:08:48
Rigtig god, men jeg bruger kun 50 gram sukker, ellers er den meget sød.

  -   2013-05-21 08:10:25
God men meget sød, vi bruger kun 0,5 dl sukker til denne portion.

  -   2012-07-23 18:42:59
Super god og lækker, selvfølgelig med ægte vanillekorn.