Koldskål med tykmælk og æg god
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Jonasmi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggeblommerne og sukkeret godt sammen.
Tilsæt herefter kærnemælk og tykmælk og pisk det hele godt. Kom vanillesukkeret i og smag til med citronsaft. Tips: Smager godt med blendede jordbær. |
|
Opskriften er vist 52556 gange,
og udskrevet 602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-01-02 14:08:48 Rigtig god, men jeg bruger kun 50 gram sukker, ellers er den meget sød. 21/5-2013 - 2013-05-21 08:10:25 God men meget sød, vi bruger kun 0,5 dl sukker til denne portion. anonym - 2012-07-23 18:42:59 Super god og lækker, selvfølgelig med ægte vanillekorn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne