Daim kage 04

Daim kage 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.blandede HAKKEDE nødder/mandler
2.5 dl.sukker
3 æg
1.5 tsk.bagepulver
 
3 daim
 
Opskrift:
Sukker og æg piskes skummende. De hakkede nødder/mandler blandes med bagepulveret. Det blandes i æggemassen med let hånd. Bageformen smøres og raspes godt. Blandingen vendes let ud i formen. Kagen bages ved 175 °C i 35-40 min. Mens kagen bager knuses daimen (helt til pulver – evt med kødhammer) og når kagen er færdig bagt lægges den knuste daim straks på kagen, når den tages ud af ovnen (smelter ned i kagen)serveres lun med flødeskum el. og creme fraich. Man kan også putte vaniliesukker i creme fraich det er ret godt.

Tips:

daim jeg plejer at købe en daim med 2 i også bruge sådan 3. Jeg bruger altid en springform da den er ret svær at få der fra, også bruger jeg bunden til at server på.





karakterer:
Opskriften er vist 8370 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu