Daim kage 04
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Fryseegnet : nej Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og æg piskes skummende. De hakkede nødder/mandler blandes med bagepulveret. Det blandes i æggemassen med let hånd. Bageformen smøres og raspes godt. Blandingen vendes let ud i formen. Kagen bages ved 175 °C i 35-40 min. Mens kagen bager knuses daimen (helt til pulver – evt med kødhammer) og når kagen er færdig bagt lægges den knuste daim straks på kagen, når den tages ud af ovnen (smelter ned i kagen)serveres lun med flødeskum el. og creme fraich. Man kan også putte vaniliesukker i creme fraich det er ret godt.
Tips: daim jeg plejer at købe en daim med 2 i også bruge sådan 3. Jeg bruger altid en springform da den er ret svær at få der fra, også bruger jeg bunden til at server på. |
|
Opskriften er vist 8370 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne