Oksekødssalat med persille, løg og feta
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Nej Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Skyl quinoa og kog i bouillon som angivet på emballagen og afkøl.
Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på en grillpande ca. 3 min på hver side, afhængig af tykkelse og hvor rødt du kan lide kødet. Pluk bladene af persillestilkene og skyl dem godt. Slyng dem tør. Pil og skær løget i tynde i både. Skær agurken i små tern. Vend quinoa med persille, løg og agurk. Anret på et fad med kød skåret i skiver. Smuldr fetaost over. Ryst ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten. Tips: Tip: rør evt. en stor portion vinaigrette og opbevar i en lille flaske, så du ikke skal ryste en dressing sammen hver aften. |
|
Opskriften er vist 4392 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne